Coaching og Terapi

Cecilie Hunvik

Coach og HelhetsTerapeut


Hei :)


Jeg er Cecilie Hunvik. Jeg har jobbet som Coach og HelhetsTerapeut i 10 år og hjulpet mange mennesker gjennom utallige prosesser. I tillegg til å være terapeut og coach driver jeg skolen SolstadAkademiet i Oslo, hvor jeg utdanner Coacher og Terapeuter. 


Før jeg utdannet meg som coach og terapeut, jobbet jeg innen markedsføring bl.a i ledergruppen i H&M.


Privat er jeg en engasert mor og samboer i en moderne storfamilie (les skilsmissefamilie).


Det var når jeg selv skilte meg i 2018 at jeg innså hvor mye en skilsmisse krever og hvor viktig det er å ha en profesjonell coach og en flink advokat med på laget. Det gjorde at jeg følte meg trygg hele veien. De pengene jeg brukte på profesjonell hjelp under egen skilsmisse, gjorde meg mye mer rustet for å skape en god skilsmissefamilie for barna og en bedre fremtid for meg selv. Nå har både jeg og min tidligere mann nye samboere og en ny familiekonstellasjon, hvor barna våre har fått både bonusforeldre, bonussøsken og bonusbesteforeldre og vi bor i hvert vårt hus på motsatt side av et jorde, slik at barna lett kan gå mellom husene.


Nedenfor kan du lese om hva jeg kan tilby for akkurat deg, hva det koster og hvordan du bestiller time. Om du vil gjøre det på raskeste måte, klikker du bare på bestillingsknappen i bildet ved siden av, eller du kan bruke litt tid til å lese her på siden.


Jeg håper vi ses :) 

BEHANDLINGS TILBUD:SKILSMISSE/SAMLIVSBRUDD


Før, under og etter et samlivsbrudd vil du uten tvil være i en av ditt livs største kriser, selv når bruddet er ønsket og vennskaplig, oppstår vanskelige situasjoner. Nå trenger du en profesjonell på ditt lag som kan backe deg, hjelpe deg og gi deg profesjonelle råd om hele prosessen fra A-Å, jeg har lang personlig og yrkesmessig bakgrunn innen feltet.UFRIVILLIG BARNLØSHET


Mange kvinner opplever som et sjokk at de kanskje ikke kan få barn og de aller fleste opplever også en stor, personlig krise. Denne krisen er veldig smertefull, uhåndterlig og kan være langvarig. De fleste opplever også at ingen av deres nære egentlig forstår hva de gjennomgår. Jeg har selv vært ufrivillig barnløs og har også mistet 9 barn på veien til å få mine 4. Jeg har lang personlig og yrkesmessig bakgrunn innen dette området og vil gjerne hjelpe deg <3 KOSTHOLDSTERAPI/COACHING


Trenger du å gå ned i vekt, spise sunnere, har du spiseforstyrrelser, veier du for lite, vil du legge om dietten? Jeg har lang og bred erfaring som Kost- og ernæringsterapeut og kan hjelpe deg med alle former for kostholdsrelaterte forhold.


YRKESCOACHING


Trenger du å prestere bedre på jobb, vil du bytte jobb/yrke, lever du ikke opp til sjefens forventninger, blir du mobbet på jobb eller utsatt for hersketeknikker, eller er du rett og slett lei av jobben din? Det finnes mye som kan gå galt på jobb og når du tilbringer så stor del av livet ditt på jobb, kan det gå ut over livet ditt utenfor jobb også. Kom og få hjelp, slik at du kan få det bedre på jobb....og hjemme. EN-TIL-EN coaching/helhetsterapi

Alle trenger en terapeut eller coach. En objektiv sparringspartner som kan være der på sidelinjen når du trenger det. Det kan være stort eller smått, eller uspesifikt. Noen ganger veldig konkret og andre ganger vet du bare ikke hvorfor du er nedstemt. Alle opplever dette, det er en del av livet. Men ingen av oss er livseksperter, er vi vel? Det er da det er godt å ha en fast coach/terapeut, en du kan ringe når det røyner på.TERAPEUTISK BERØRING


Terapeutisk berøring er den behandlingsformen jeg selv foretrekker aller helst. Under terapeutisk berøring ligger du på behandlingsbenk med klærne på, mens jeg leter etter muskulære eller strukturelle ujevheter i kroppen din, disse skyldes spenninger som følge av emosjonelle eller psykiske vanskeligheter som du har lagret i kroppen gjennom livet og som nå viser seg som spesifikke eller diffuse smerter i fysikken eller følelsene. Når disse berøres/masseres kombinert med terapeutisk samtale endres ofte signalene som skaper den emosjonelle eller muskulære smerten, traumet slipper tak og du får det godt igjen. 


SVANGERSKAPSDEPRESJON OG 

FØDSELSANGST


Å være vordende mor er ikke alltid en så lykkelig omstendighet som mange vil ha det til. Veldig mange synes svangerskapet er skikkelig tøft og møter mye uforstand. Da behøver du en profesjonell å snakke med. En som lytter, forstår og gir deg mestringsteknikker for både depresjon, bekymring og fødselsangst, eller om du trenger hjelp til praktisk planlegging av livssituasjon, jeg kan hjelpe deg <3 PARTERAPI/EKSCOACHING


Å være et par eller ekser byr av og til på utfordringer. De fleste håndterer vi underveis, men noen opplever det de tror er uforenlige forskjeller. Det trenger ikke nødvendigvis være tilfellet. I par/eks-coaching lærer dere å se verden, dere selv og hverandre med andre øyne og lære mange tenkikker og strategier som vil gjøre at nettopp dere vil få et bra forhold/fungerende ekssamarbeid.


MATINTOLERANSER


Strever du med magesmerter, utslett, urolighet, "hyperaktivitet", søvnløshet eller andre uspesifikke symptomer som kan skyldes kosthold? En enkel matintoleransetest vil gi deg svarene du behøver og jeg kan i etterkant rådgi deg i forhold til omleggging av lisvsstil.MØTT VEGGEN/UTBRENT?


Enten du så det komme, eller det overrumplet deg fullstendig, er det like voldsomt og ubehagelig. Du får selvfølgelig sykemelding og hjelp hos legen, men for mange går hele prosessen raskere med en profesjonell på laget som kan hjelpe deg å finne roen, helsen og gleden tilbake. Ikke stå i dette alene, vær smart og be om hjelp.


MÅLCOACHING


Strever du med å få ting gjort, når du ikke målene dine, eller klarer du kanskje ikke å sette mål, selv om du føler at du har lyst på noe å strekke deg etter som du vil oppnå? I målcoachig hjelper jeg deg med hele prosessen fra tankefrø til fullførelse. Alle prosesser blir morsommere og mer fruktbare når du har en coach som driver deg fremover og som heier på deg hele veien.TERAPEUTISK MASSASJE


Alle mennesker trenger massasje, men veldig få mottar det. Hjemme har du kanskje ingen som vil, eller som er kvalifisert og spa/massasjesalonger er kanskje ikke noe for deg eller din lommebok? Men en spent kropp reduserer alles livskvalitet. 


Terapeutisk massasje er altså ikke ment til å forveksles med fyisoterapi eller aromaterpi, men har som hensikt å løse opp i hverdagsspenninger som skyldes en travel hverdag eller spenninger som har oppstått som en konsekvens av sjokk, traumer, overgrep, sorg, stress, søvnløshet osv. De fleste av mine klienter kombinerer det terapeutiske forløpet med noe massasje. 


FAMILIETERAPI/COACHING


Når det går i ball for familien, er det veldig viktig å få profesjonell hjelp. En familiekrise kan utløses av uvennskap, økonomi, psykisk sykdom, rus, overgrep, sorg eller store personlige forskjeller. I coachig får dere lære nye og bedre måter å forstå hverandre og omgås på som kan være det som skal til for å redde dere.


FØDSELSTRAUME OG

FØDSELSDEPRESJON


Gikk noe litt eller veldig galt under fødselen? Da trenger du noen å snakke med så snart som mulig. Jo lenger du venter, jo mer redd vil du bli for neste fødsel. Det samme gjelder for fødselsdepresjon. Enten du strever med traumer, depresjon eller ammevansker, du har rett til en like fin fødselspermisjon som alle andre og jo raskere du oppsøker hjelp, jo raskere vil du få det bra, du kan ta babyen med til timene om du trenger det :) 


IDRETTS- OG TRENINGSCOACHING


Trenger du personlig eller laget ditt coaching for å nå målene og produsere bedre resultater på trening og mesterskap? En kombinasjon av målcoaching, øvelser og hypnose vil ta resultatene dine til nye høyder.


HYPNOSE


Hypnose virker på alle, alltid, du kan bruke hypnose for å slutte å røyke, gå ned i vekt, bli kvitt traumer- og fobier, reise i tid, finne veien fremover, heve dine prestasjoner, sove bedre og mye, mye mer. Jeg har undervist i hypnose i 10 år og skreddersyr hypnoser som passer ditt behov.LIFECOACHING


Trenger du å gjøre endringer i livet, men strever med å sette i gang? Det er veldig vanlig. Noen ganger motarbeider vi oss selv, eller andre ganger kan du oppleve at omstendigheter eller andre mennesker motarbeider deg. Da er det godt å ha en coach som hjelper deg å få overblikk og sette hjulene i sving og blir med på ditt lag til du er vel i havn.SAMTALETERAPI


Trenger du noen å snakke med? En som bare vil lytte, se deg og forstå? Kanskje en du kan gråte til? Det er ikke alltid vi føler vi kan snakke med de rundt oss, kanskje forstår de oss ikke, vil ikke lytte, eller gir dårlige råd? Grunnene kan være mange og alle opplever fra tid til annen å være i en situasjon de ikke vil dele med sine nærmeste. Da er det veldig godt å kunne gå til en profesjonell, en med taushetsplik som du kan være helt ærlig med, en som ikke kjenner noen av de som du kjenner og som i tillegg kan lære deg mestringsteknikker og hjelpe deg å finne tilbake til deg selv og veien videre. Jeg er her for deg når du trenger det.


Praktisk informasjon:


Som privatpraktiserende coach og terapeut er jeg underlagt fullstendig taushetsplikt gjennom Lov om Alternativ behandling og fra min fagforening NLH. Som terapeut har jeg den beskyttede tittelen Reg Homøopraktiker og jeg er godkjent behandler i Alternativregisteret i Brønnøysund med tilhørende yrkesforsikring. Jeg har praktisert som coach og terapeut i 10 år.


Alle timer hos meg varer i ca 75 minutter

Alle timer koster kr 799,- uansett behandling. For enkelte behanlinger tilbys pakketilbud, det står i så fall opplyst på min bestilingsside.  


Skypekonsultasjoner gjennomføres oddetallsuker mellom 09-14, for bestilling av Skypetimer sender du sms til 41447471, for bestilling av tipe på min praksis i Oslo sentrum, klikk her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Fra bryllup til skilsmisse til nye eventyr - det er mulig!

 

Ja, skilsmisse/samlivsbrudd er tøft, la oss ikke lyve om det.

Men når bruddet er et faktum, enten det er du eller din partner som er igangsetter, har du et ansvar ovenfor deg selv og eventuelle barn til å gjøre det beste ut av det.


Det er ikke nå du skal grave deg ned i tide, det er nå du skal ta styring og leve det beste livet du kan.

 

Copyright © All Rights Reserved